Як придбати та встановити пакет Microsoft 365 (ex. Office)?

У цій інструкції покроково показуємо, як оформити підписку на продукти Microsoft 365, щоб користуватися звичним пакетом Office (Word, Excel, PowerPoint, Teams та ін.)

Ми наполегливо рекомендуємо використовувати саме ліцензійне програмне забезпечення. По-перше, так ви можете бути впевненими, що цей продукт легальний, протестований і не порушує авторських прав. По-друге, ви матимете доступ до регулярних оновлень ПЗ і клієнтської підтримки. І по-третє, ви мінімізуєте безпекові ризики для себе і своєї організації, адже неліцензійне програмне забезпечення часто може містити віруси або працювати не за призначенням.

Отже, щоб почати, перейдіть на сайт Microsoft 356 та увійдіть у свій обліковий запис (якщо не маєте його, радимо ознайомитись з нашою статтею про створення та захист облікового запису Microsoft). Далі серед варіантів підписок оберіть «Персональні та сімейні».

Оберіть формат оплати — щорічний або щомісячний, та натисніть «Придбати зараз».

Якщо обираєте щомісячний план, то зверніть увагу на цьому етапі й оберіть у спливаючому вікні «Продовжити користуватися місячним планом».

У наступному вікні додайте новий метод оплати (банківську картку) або оберіть з наявних. Тепер натисність «Підписатися».

Увага! Після цього буде списана відповідна сума з вказаної картки. Підписку можна скасувати у будь-який момент.

На цьому етапі ви вже успішно оформили свою підписку на Microsoft 365. Тепер натискайте «Почати», щоб перейти до завантаження та інсталяції програм.

Далі покроково розглянемо, як встановити програми на комп’ютер.

У цьому вікні натисність «Завантажити класичні програми».

У наступному вікні обираємо «Інсталювати», а потім ще раз те ж саме.

Дочекайтеся завантаження файлу OfficeSetup.exe, а потім запустіть його, щоб розпочати стандартний процес інсталяції.

Коли завершиться інсталяція, відкрийте одну з програм, наприклад, Word. У спливаючому вікні увійдіть у наявний обліковий запис, тобто той, з якого ви оформили підписку. Тепер можете вільно користуватися необхідними вам програмами.

Керувати своєю підпискою, у тому числі й скасувати її, ви можете через «Журнал замовлень» у розділі «Оплата та виставлення рахунків».